Kajomer - Tontteja Sappeella
KAJOMER

Myytävät kohteet

Toteuta unelmasi ja hanki oma mökki!

MYYTÄVÄT KOHTEET

Levi ja Himos tunnetaan suurina matkailukeskuksina, joissa on runsas kattaus erilaisia harrastusmahdollisuuksia niin talvella kuin kesällä.

 

Himoksella Kajomerilla on myynnissä luksuskohde Kuikanhovi, joka varmasti täyttää myös vaativammankin toiveet. Vastaavasti Levillä on myynnissä rivitalohuoneisto hiihtolatujen äärellä, jossa on myös monipuoliset mahdollisuudet harrastaa muun muassa maastohiihtoa, moottorikelkkailua ja koiravaljakkoajelua.

Kajomer tarjoaa myyntiin HimosYkkösen alueelta Kuikanhovi nimisen kahden asunnon paritalon.

KI OY KUIKANTORPPA 4A

Ki Oy Kuikantorppa 4 (Kuikanhovi A) on kahden asunnon paritalo uudella HimosYkkösen alueella. Nämä huoneistot ovat suunnitellut vaativampaankin makuun sopivaksi. Valoisissa huoneistoissa ovat väljät ja toimivat sisätilat sekä autokatos.

Kaikki palvelut ovat aivan vieressä; kauppa, ravintolat, golfkenttä, uimaranta ym. 100-200 m, rinteet noin 400 m päässä. Kuikanhovi sopii hyvin niin perhekäyttöön kuin yrityksille.

KI OY KUIKANTORPPA 4A

Ki Oy Kuikantorppa 4 (Kuikanhovi A) on kahden asunnon paritalo uudella HimosYkkösen alueella. Nämä huoneistot ovat suunnitellut vaativampaankin makuun sopivaksi. Valoisissa huoneistoissa on väljät ja toimivat sisätilat sekä autokatos.


Kaikki palvelut ovat aivan vieressä; kauppa, ravintolat, golfkenttä, uimaranta ym. 100-200 m, rinteet n. 400 m päässä. Kuikanhovi sopii hyvin niin perhekäyttöön kuin yrityksille.


Ota yhteyttä

5 + 1 =

osoite

Pihlintie 4, 36600 Pälkäne


© Kajomer 2018

Site design by Artion logo, joka vie Artio Oy:n sivuille Artio Oy